QuickMenu Save Document

Iets te melden?

Wil je melden dat er iets niet goed gaat of ben je juist heel tevreden? Heb je een goed plan voor Maatman Zorggroep of is er iets gebeurd en wil je je verhaal kwijt?
Hieronder staat wat je in dat geval kunt doen.

Niet tevreden?

Praat er eerst over met je begeleider. Als je dit moeilijk vindt mag je dit ook samen met je ouders of een andere vertegenwoordiger doen. Lost het gesprek met jouw begeleider de klacht niet op? Dan kun je het klachtenformulier invullen. Jouw klacht komt terecht bij de verantwoordelijk manager van de regio waarin je woont. De manager zal dan samen met jou naar een oplossing gaan zoeken. Kom je er met de manager niet uit, dan wordt jouw klacht voorgelegd aan de klachtencommissie. Bij de behandeling van de klacht werken we volgens onze klachtenregeling. Je kunt deze regeling opvragen bij de verantwoordelijk manager.

Verbetervoorstel?

We doen enorm ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Maar wellicht heb je een goed idee waarmee we nog beter kunnen werken. We horen jouw verbetervoorstel graag. Via het formulier verbetervoorstel kun je dit aan ons doorgeven. De kwaliteits-functionaris beoordeelt of jouw voorstel mogelijk is.

Ben je ergens tevreden over?

Misschien ben je wel heel blij met je begeleider of met iets dat Maatman Zorggroep voor je gedaan heeft en wil je daarover een compliment geven. Dit kun je doen door het complimentenformulier in te vullen. We zorgen ervoor dat je compliment aan de juiste persoon wordt doorgegeven.

Vertrouwenspersoon

Is er iets gebeurd en wil je jouw verhaal kwijt, maar niet praten met jouw begeleider, gedragskundige of verantwoordelijk manager? Maatman Zorggroep heeft een vertrouwenspersoon waarbij je jouw verhaal kwijt kunt. De vertrouwenspersoon voor cliënten is Nelly Gerrits. Wil je in contact komen met Nelly, klik dan hier.