QuickMenu Save Document

Ons zorgaanbod

Door je verstandelijke beperking of psychische problemen kunnen zaken als school, werken, wonen best lastig zijn. Een steuntje in de rug is dan welkom.
Wij bieden deze ondersteuning. Afhankelijk van jouw behoefte bieden wij zorg aan.

Waar?

Als dit gewenst of nodig is bieden we ondersteuning aan in je eigen huis of omgeving.
Dit noemen we ambulante zorg. Ook kunnen we je zorg bieden in een woonproject.
Je woont dan zelfstandig of in een woongroep met anderen.
Tijdelijke logeeropvang kan ook.

Voor wie?

We helpen jou. Daarnaast kunnen we ook je familie (vader, moeder, zussen, broers) helpen, gezinsondersteuning noemen we dat.

Wat?

We helpen jou met:

  • Wonen We hebben diverse woningen beschikbaar. Hier kun je zelfstandig wonen met ondersteuning van ons, we noemen dit begeleid zelfstandig wonen. Daarnaast hebben we ook diverse woongroepen. We bieden je ook hulp bij het dagelijks leven en de keuzes die je dan moet maken.
     
  • Werken We helpen je met het vinden van een leuke baan die bij jou past en bieden begeleiding bij deze baan. We helpen je met problemen die zich op je werk voordoen zodat je niet alleen een leuke baan krijgt, maar die ook houdt.
     
  • Vrije tijdsbesteding en sociale relaties Het doen van leuke dingen en het ontmoeten van andere mensen is voor ieder mens belangrijk. We helpen jou om hieraan invulling te geven en geven je tips hoe je in bepaalde situaties met anderen om kunt gaan.
     
  • Dagbesteding Wil je graag iets doen overdag maar is een baan voor jou niet haalbaar? We gaan dan samen met jou op zoek naar een andere invulling van je dag. Je kunt hierbij denken aan meewerken op een zorgboerderij of helpen in een winkel.

Hoe?

Om jou te kunnen helpen is een goede relatie met jou belangrijk. Ook moet er onderling sprake zijn van vertrouwen. Alleen dan kunnen wij je zorg bieden die bij jou past.
We werken via het Triple C model. Hierbij is een goede en betrouwbare relatie met jou het uitgangspunt. Wil je meer weten over het Triple C model? Klik hier.